Ланч Бар Боними

Ланч Бар Боними кој е сместен во центарот на Скопската населба Автокоманда, со својот капацитет и ентериер овозможува организација на помали свечености како што се родендени, потесни фамилијарни веселби и деловни состаноци. Одличниот амбиент е створен за релаксиран разговор низ тивка музика и пијалок, додека со големиот избор на специјалитети, Ланч Бар Боними ке Ви биде омилено место за секојдневен оброк.


Со Вашиот мобилен уред или компјутер имате можност да комуницирате со своите деловни партнери или пријатели преку брзата неограничена интернет конекција.

На крајот, нашиот тим ке ве испрати со благ вкусен десерт и топло кафе.

Ланч Бар Боними, со својот квалитет и долгогодишно постоење има за цел да го подобри Вашиот апетит а со тоа да влијае позитивно на Вашето расположение.